Καινοτομία και Τεχνολογία.

Καινοτομία και Τεχνολογία:
Οι καταλύτες επιτυχίας για τον Όμιλο CORDIA.

Στον πυρήνα του όμιλο CORDIA υπάρχει η αέναη δέσμευση στην καινοτομία και την τεχνολογία. Χρησιμοποιώντας προηγμένες τεχνολογίες όπως το Internet of Things (IoT), η ρομποτική και η Τεχνητή Νοημοσύνη (AI), ο Όμιλος προσφέρει αποδοτικές, στοχευμένες και ποιοτικές λύσεις για τη συνολική διαχείριση ακινήτων, υποδομών και εγκαταστάσεων.

Η αφοσίωσή μας στην τεχνολογική εξέλιξη και η συνεχής έρευνα εξασφαλίζουν ότι οι υπηρεσίες μας είναι όχι μόνο προηγμένες, αλλά και απόλυτα προσαρμοσμένες στις μοναδικές ανάγκες των πελατών μας. Με τον τρόπο αυτό επαναπροσδιορίζουμε τα δεδομένα στον τομέα του Facility Management.

Καινοτομία

Αλλάζοντας τα δεδομένα στον κόσμο του Αύριο σήμερα.

Στον όμιλο CORDIA, η λέξη “καινοτομία” είναι τρόπος ζωής. Η αφοσίωσή μας στην καινοτομία είναι το κινητήριο μας όραμα, η δύναμή μας και ο λόγος που βρισκόμαστε πάντα μπροστά στην εξέλιξη. Σε έναν κόσμο που αλλάζει με αστραπιαίους ρυθμούς, η καινοτομία αποτελεί το όχημα που μας οδηγεί σε νέες δυνατότητες, δημιουργώντας για τους πελάτες μας τις λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της εποχής μας.

Επενδύουμε συνεχώς στην έρευνα και την ανάπτυξη, ώστε να δημιουργούμε πρωτοποριακές λύσεις που θα επαναπροσδιορίσουν την βιομηχανία. Η δέσμευσή μας στην καινοτομία μας επιτρέπει να παρέχουμε στους πελάτες μας τα πιο σύγχρονα εργαλεία και υπηρεσίες, βοηθώντας τους να είναι πάντα μπροστά από τον ανταγωνισμό.

Η καινοτομία για εμάς δεν αποτελεί έναν απλό στόχο, είναι η πύλη προς το μέλλον. Στον όμιλο CORDIA είμαστε περήφανοι για την μέχρι τώρα πορεία μας, συνεχίζοντας απρόσκοπτα να προσπαθούμε για το καλύτερο δημιουργώντας έτσι ένα καλύτερο αύριο για όλους μας.

Τεχνολογία

Η κινητήρια δύναμη του Όμιλου CORDIA.

Στον όμιλο CORDIA, η τεχνολογία αποτελεί την κινητήρια δύναμη που μας επιτρέπει να δημιουργούμε, να καινοτομούμε και να προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις και αξία στους πελάτες μας. Επαναπροσδιορίζουμε τις παραδοσιακές υπηρεσίες προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα τεχνολογικά προηγμένων και προσαρμοσμένων λύσεων που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες των εγκαταστάσεων και των ανθρώπων που ζουν και εργάζονται σε αυτές.

Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες αιχμής, οι οποίες διέπουν το σύνολο των υπηρεσιών μας, όπως:

  • Τεχνολογίες ΙοΤ
  • Προηγμένες πλατφόρμες διαχείρισης Microsoft 365 Field Service
    • People Count & Desk Booking,
  • Συστήματα ασφαλείας Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ)
  • Drones
  • Τεχνολογίες ηλεκτροκίνησης
  • Ρομποτικά συστήματα για τον καθαρισμό

Όλα τα παραπάνω και πάντα με γνώμονα την παροχή αξίας στους πελάτες μας, μας δίνουν τη δυνατότητα να εξερευνούμε συνεχώς νέες τεχνολογίες αιχμής, να σχεδιάζουμε εξατομικευμένες λύσεις που προάγουν την αποτελεσματικότητα, την ασφάλεια και την αειφορία, και να δημιουργούμε μια νέα εποχή στον τομέα της ολοκληρωμένης διαχείρισης κτιρίων, εγκαταστάσεων και υποδομών.