Η δύναμή μας είναι οι άνθρωποί μας.

Οι άνθρωποί μας αποτελούν την καρδιά της εταιρείας μας.

Φροντίζουμε τους ανθρώπους μας και επενδύουμε στο ανθρώπινο δυναμικό μας, έμπρακτα, ανταμείβοντάς τους για την αξιοπιστία τους και την προσήλωσή τους με ανταγωνιστικά πακέτα αποδοχών και πρόσθετων καλύψεων. Επιπλέον, αναγνωρίζουμε ότι ο κάθε άνθρωπος είναι πραγματικά μοναδικός γι’ αυτό και καλλιεργούμε συστηματικά μία κουλτούρα ίσων ευκαιριών για όλους, χωρίς εξαιρέσεις.

Είμαστε περήφανοι για το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας το οποίο, καθημερινά, δίνει τον καλύτερό του εαυτό. Στον όμιλο CORDIA πιστεύουμε ότι οι άνθρωποί μας είναι το κλειδί για την επιτυχία μας και γι’ αυτό, κύριο μέλημά μας είναι να τους παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές ευκαιρίες για επαγγελματική ανάπτυξη και εξέλιξη, καθώς και δυνατότητες συνεχούς εκπαίδευσης.

Εξειδίκευση και εκπαίδευση

Στον Όμιλο CORDIA, αλλάζουμε το Αύριο με συνεχή εκπαίδευση.

Στον όμιλο CORDIA, δεσμευόμαστε στην παροχή υψηλών και εξειδικευμένων υπηρεσιών στους πελάτες μας και στην προσφορά ευέλικτων πακέτων και τεχνολογιών αιχμής που καλύπτουν όλες τις ανάγκες τους. Η δέσμευσή μας αντανακλάται στο εξειδικευμένο προσωπικό μας το οποίο αποτελεί την πλέον αξιόπιστη πηγή της επιτυχίας μας.

Οι άνθρωποί μας δεν είναι απλώς επαγγελματίες. Είναι εξειδικευμένοι επαγγελματίες, οι οποίοι διαθέτουν μεγάλη εμπειρία, ο καθένας στον τομέα του, και ακολουθούν σταθερά τις τελευταίες εξελίξεις. Στον όμιλο CORDIA, επενδύουμε συστηματικά στην έρευνα στις νέες τεχνολογίες, στην προσέλκυση αναβαθμισμένου επιστημονικού δυναμικού με εξειδικευμένες γνώσεις αλλά και στη συνεχή εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού μας παρέχοντάς τους τα κατάλληλα

εργαλεία, το σύγχρονο εξοπλισμό και τις γνώσεις, ώστε με συνέπεια, ήθος και επαγγελματισμό να δίνει καθημερινά τον καλύτερό του εαυτό και να είναι πάντα έτοιμο να αντιμετωπίσει ακόμα και τις πιο απαιτητικές προκλήσεις.

Επιπρόσθετα, δίνοντας έμφαση στη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού μας, και στην προσωπική και επαγγελματική τους ανέλιξη, η εταιρεία ESA του ομίλου μας αποτελεί τη μοναδική εταιρεία παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας στην Ελλάδα με τη δική της Ακαδημία και το πρώτο Εξειδικευμένο Κέντρο Εκπαίδευσης για Εργαζομένους στο χώρο της Ασφάλειας.