Όμιλος CORDIA:
Ο ηγέτης στην προσφορά ολοκληρωμένων υπηρεσιών.

Αλλάζουμε τα δεδομένα στην ολοκληρωμένη διαχείριση κτιρίων, εγκαταστάσεων και υποδομών.

Ο κλάδος των ολοκληρωμένων υπηρεσιών διαχείρισης (Total Facility Management) εξελίσσεται δυναμικά, ανταποκρινόμενος στις τεχνολογικές εξελίξεις και τις αλλαγές που συντελούνται στον χώρο εργασίας, με επίκεντρο τη βιωσιμότητα. Ο όμιλος CORDIA ξεχωρίζει ως η κορυφαία και αξιόπιστη επιλογή στο χώρο του Total Facility Management στην Ελλάδα. Επωφελούμενοι από την τεχνογνωσία και την εξειδίκευση των εργαζομένων μας, παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις που καλύπτουν ολιστικά, συνδυαστικά και μεμονωμένα την ασφάλεια, τον καθαρισμό, την τεχνική συντήρηση και την ενεργειακή αναβάθμιση μίας υποδομής, ανεξαρτήτως μεγέθους ή κλάδου δραστηριοποίησης.

Επιπροσθέτως, ακολουθούμε τις διεθνείς τάσεις και υιοθετούμε τις νέες τεχνολογίες, προσαρμόζοντας άμεσα τις υπηρεσίες μας για την ενίσχυση της αποδοτικότητας και τη δημιουργία ενός βιώσιμου περιβάλλοντος. Στον όμιλο CORDIA, αλλάζουμε τα δεδομένα, εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή για το Total Facility Management.

Ο Όμιλος CORDIA προσφέρει στους πελάτες του ένα εύρος υπηρεσιών.

Ο Όμιλος CORDIA προσφέρει στους πελάτες του ένα εύρος υπηρεσιών, παρέχοντάς τους συγχρόνως τη διακριτική ευχέρεια να επιλέξουν το σύνολο ή μέρος των προσφερόμενων υπηρεσιών και λύσεων.
εταιρείες

3

πελάτες

> 200

εργαζόμενοι

4.000

Ο Όμιλος CORDIA απαρτίζεται από τρεις πρωτοπόρες εταιρείες – CORDIA Α.Ε., ESA Security Solutions και Skymar Cleaning Services – καθεμία με το δικό της ξεχωριστό ρόλο. Μέσα από την εμπειρία και τη γνώση των εταιρειών του Ομίλου, τη συνεισφορά των πάνω από 4.000 έμπειρων εργαζομένων και τα εχέγγυα ισχυρών μετόχων, καινοτομούμε και δημιουργούμε ένα πιο καθαρό, ασφαλές, αποδοτικό και βιώσιμο περιβάλλον στο ευρύτερο οικοσύστημα: τις επιχειρήσεις/πελάτες μας, τους εργαζομένους τους, τους πελάτες τους και την κοινωνία.

Η CORDIA με ενεργή παρουσία στην Ελλάδα από το 2000, κατέχει ηγετική θέση στη διαχείριση εγκαταστάσεων, στις υπηρεσίες τεχνικής συντήρησης και τις ενεργειακές υπηρεσίες. Με έμφαση στη συνέπεια, την αποτελεσματικότητα και τη συνεχή βελτίωση, η έμπειρη ομάδα της σχεδιάζει και εφαρμόζει λύσεις με σκοπό την απρόσκοπτη λειτουργία των εγκαταστάσεων των πελατών, τη μείωση των λειτουργικών δαπανών και τη βελτιστοποίηση της ενεργειακής τους απόδοσης.

Προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες προληπτικής, προγνωστικής και επεμβατικής συντήρησης, ολοκληρωμένες λύσεις μελέτης, προμήθειας και εγκατάστασης φωτοβολταϊκών συστημάτων, έργα εξοικονόμησης ενέργειας και ΙοΤ Λύσεις, ενώ αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εταιρείες στον χώρο προμήθειας, εγκατάστασης και τεχνικής υποστήριξης Σταθμών Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων.

Με πολυετή παρουσία στο χώρο της ασφάλειας, η ESA Security Solutions είναι η μεγαλύτερη και ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρία του κλάδου παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας στην Ελλάδα, µε ισχυρή παρουσία τόσο στις επανδρωμένες φυλάξεις όσο και στα προηγμένα «έξυπνα» ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας. Δίνοντας έμφαση και επενδύοντας συστηματικά στην έρευνα, στις νέες τεχνολογίες, στην προσέλκυση αναβαθμισμένου επιστημονικού δυναμικού με εξειδικευμένες γνώσεις αλλά και στη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού της που αποτελείται από μια μεγάλη ομάδα πιστοποιημένων και καταρτισμένων φυλάκων και μηχανικών, η ESA έχει τη δυνατότητα να ανταποκριθεί άμεσα και αποτελεσματικά στα πλέον σύνθετα έργα ασφαλείας σε όλη την επικράτεια.

Επιπρόσθετα, διαθέτει μια ομάδα από 1.000 και πάνω εκπαιδευμένους screeners αεροδρομίων, κάτι που την καθιστά αυτή τη στιγμή την μεγαλύτερη εταιρία αεροπορικών υπηρεσιών ασφαλείας στην Ελλάδα. Δίνοντας έμφαση στη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού της, και στην προσωπική και επαγγελματική τους ανέλιξη, η ESA αποτελεί την μοναδική εταιρεία παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας στην Ελλάδα με το δικό της Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, το πρώτο Εξειδικευμένο Κέντρο Εκπαίδευσης για Εργαζομένους στο χώρο της Ασφάλειας.

Η Skymar δραστηριοποιείται από το 2004 στο χώρο των υπηρεσιών διαχείρισης κτιριακών εγκαταστάσεων, υποστήριξης catering και HRM. Η εταιρεία δίνει έμφαση στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων καθαρισμού, χρησιμοποιώντας σύγχρονο εξοπλισμό και προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον με αποτέλεσμα να εφαρμόζει τεχνικές καθαρισμού που ακολουθούν τα υψηλότερα πρότυπα στον κλάδο. Η ομάδα αποτελείται από εκπαιδευμένους εργαζόμενους με πολυετή εμπειρία και εξειδικευμένη γνώση σε έργα ιδιαίτερων απαιτήσεων και υψηλών προδιαγραφών.

Η ποιότητα των υπηρεσιών της SKYMAR πλαισιώνεται, αξιολογείται και αναβαθμίζεται βάσει διεθνών προτύπων και πιστοποιήσεων.